Marga Timmerman

Huisarts, niet praktiserend

Ik ben Marga Timmerman en ik woon samen met mijn man in Borne. We hebben twee
volwassen dochters.

 

Tot enkele jaren geleden heb ik twintig jaren lang een eigen huisartsenpraktijk gehad. Hier heb ik altijd met veel plezier en (meer dan) fulltime gewerkt. Door ziekte en de gevolgen van de behandelingen heb ik helaas het huisartsen-vak vaarwel moeten zeggen. Ik mis vooral het persoonlijke contact met mijn patiënten en het van betekenis kunnen zijn voor ze.

 

Tijdens de coronacrisis heb ik weer kunnen ervaren welke medisch gerelateerde werkzaamheden nog wél mogelijk zijn voor mij, door bij de GGD te gaan werken en later als docent online-consultvoering bij het Universitair Medisch Centrum Groningen. Sinds 1 november 2023 ben ik betrokken bij het medisch team van de Stichting Begrepen Klachten.

 

Naast mijn werkervaring als huisarts heb ik door mijn ziekte ook ruime ervaring als patiënt; het omgaan met onzekerheid en beperkte energie en het rouwen om verlies van gezondheid, perspectief, werk en zingeving. Deze dubbele expertise wil ik graag inzetten voor patiënten die moeten leven met vaak ernstige (deels) onverklaarde klachten. Door middel van mijn medische kennis, een luisterend oor, empathie, betrokkenheid en humor hoop ik hulp en steun te kunnen bieden.

 

Helaas is mijn BIG-registratie per januari 2023 verlopen en ben ik nu huisarts, niet praktiserend.

 

Marga maakt gebruik van erisietsmisgegaan.nl.