Disclaimer

 

De informatie verstrekt door Stichting Begrepen Klachten ("de Stichting") op deze website en andere communicatiekanalen is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden.

 

Hoewel we ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat de informatie actueel en nauwkeurig is, kunnen we niet garanderen dat alle informatie volledig, correct of actueel is. De gebruikers van deze informatie moeten daarom zelf de nauwkeurigheid en geschiktheid van alle informatie beoordelen voordat zij deze gebruiken.

 

De Stichting aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade die voortvloeit uit het vertrouwen op de informatie die op deze website wordt verstrekt. Dit geldt ook voor eventuele verlies of schade die voortvloeit uit het gebruik van de website zelf.

 

Het verkrijgen van informatie via de website of andere kanalen van de Stichting creëert geen professionele relatie tussen de gebruiker en de Stichting. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional voor advies over specifieke situaties of problemen.

 

De Stichting behoudt zich het recht voor om de informatie op deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, bij te werken of te verwijderen.

 

Door gebruik te maken van de informatie verstrekt door de Stichting Begrepen Klachten, stemt de gebruiker ermee in om de bovenstaande disclaimer te accepteren.