Gezocht: zakelijk directeur/coördinator (uren in overleg)

 

In 2021 is Marlies vanuit haar ervaring als arts, patiënt en zorgverlener, gestart met Begrepen Klachten. We zijn nu een jaar verder en er is veel gebeurd: het team is uitgebreid en we hebben veel reacties gehad van mensen die zorg nodig hebben én van mensen die daar graag iets in zouden willen betekenen. We hebben dan ook mooie plannen, maar om dit initiatief voort te kunnen zetten en waar mogelijk uit te bouwen, hebben we dringend hulp nodig op zakelijk gebied. We zoeken iemand die enthousiast is over de plannen en de ideële doelstelling van Begrepen Klachten, en die (waar mogelijk pro deo) de uitdaging aan wil gaan om samen met ons de kar te trekken en een succesvolle organisatie te bewerkstelligen. Denk hierbij aan zaken als , bedrijfsstrategie, financiën, personeelszaken, fondsenwerving,  PR & communicatie etc.

We willen de patiënten niet belasten met hoge zorgkosten, dat is een van de redenen om ons te richten op een stichting zonder winstoogmerk, met verschillende vrijwilligersfuncties, en de mogelijkheid tot doneren. 

Meer informatie vindt u in onderstaande vacature.
Bent/kent u iemand die ons zou kunnen helpen, dan horen we dat heel graag! Mocht de vacature niet passend zijn, maar kunt u mogelijk wel op een andere manier uw zakelijke steentje bijdragen, dan komen we ook graag met u in contact.. Andere (vrijwilligers)functies volgen hopelijk later!

Team Begrepen Klachten
 

Wordt de PDF niet goed weergeven? Dan kunt u deze onder het bestand  (in betere kwaliteit) downloaden.