PAIS Casuïstiek Netwerk

Gepubliceerd op 11 juni 2024 om 11:42

Gezocht: Medische professionals voor ons PAIS Casuïstiek Netwerk!

Ziet u regelmatig patiënten die kampen met ernstige en complexe post-infectieuze ziektebeelden? Merkt u dat bestaande zorgpaden niet altijd goed aansluiten bij de behoeften van deze patiënten? Dan zijn wij op zoek naar u!

Het kan zeer moeilijk zijn als zorgverlener om passende zorg te vinden voor ernstig zieke patiënten met post-acute infectieuze syndromen (PAIS). Sinds een paar maanden zijn wij daarom van start gegaan met ons PAIS Casuïstiek Netwerk waarin wij (met toestemming) casussen bespreken van ernstig zieke PAIS-patiënten in ons netwerk van experts, om gezamenlijk te zoeken naar betere zorgopties voor deze patiënten. Wij komen ééns per maand samen, op de laatste donderdag van de maand, van 18.00-19.00u.

Voor dit netwerk zoeken wij medici die willen helpen concrete zorg te realiseren voor deze patiëntengroep. Onze focus ligt op de lichamelijke oorzaken en behandelingen van deze complexe ziektebeelden vanuit een biomedische reguliere insteek. Deelt u deze visie en wilt u zich aanmelden of meer informatie ontvangen over het netwerk? Stuur ons een e-mail op: info@begrepenklachten.nl

Zie de flyer hieronder voor meer informatie:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.