TIJDELIJKE FUNCTIE:
ORGANISATIE - EN FISCAAL ADVIES

STICHTING* BEGREPEN KLACHTEN
Met Begrepen Klachten zetten wij ons in voor patiënten met onvoldoende verklaarde lichamelijke klachten zoals vermoeidheid en pijn, en ziektebeelden als ME/CVS, Q-koorts, Long Covid en endometriose. Voor deze patiënten is het vaak erg lastig om passende zorg te vinden, daarom bieden wij ze laagdrempelige ondersteuning op medisch, psychologisch en sociaal-maatschappelijk gebied. Met onze stichting willen we ons daarnaast hard maken voor verbetering van de zorg voor deze patiëntengroep.

Inmiddels is er een team professionals verbonden aan Begrepen Klachten en breiden we verder uit naar een stichting. Met deze stichting willen we investeren in groei van de praktijk, laagdrempelig beschikbare zorg en de start van een vrijwilligersnetwerk.

 

We zijn dringend op zoek naar iemand die ons kan adviseren en begeleiden bij het uitbouwen van de praktijk en daarbij het opzetten van een (ANBI-)stichting.

We zoeken iemand met kennis van:
-    Organisatiestructuur (wet- en regelgeving)
-    Fiscale structuur van stichting
-    Medische- en psychosociale zorg 
-    Grote vrijwilligersorganisatie

Kunt u ons helpen met (een deel van) bovenstaande punten, dan horen we graag meer over mogelijkheden en tarief. Uren en duur van opdracht in overleg.