Caroline

In het najaar van 2021 hebben mijn man en ik Marlies leren kennen. Nadat de zoektocht met mijn man afgerond was en het WIA-traject met hem klaar was stortte ik in. Aanvankelijk werd gedacht aan een burn-out vanwege de heftige jaren die we samen gehad hebben. Echter knapte ik niet op. Ik zit in de ziektewet en werk niet.

Op dit moment is het heel fijn dat Begrepen Klachten meedenkt en helpt met pacen. Ze geven hierin concrete tips en dat is echt heel waardevol. Ook op het emotionele gebied merk ik dat het heel fijn is om met Marlies te praten. Er is veel onbegrip en het is met 2 jonge kinderen erg moeilijk om alle ballen in de lucht te houden. Fijn als er meegedacht wordt over welke hulp ingezet kan worden en ook bellen zij met hulpverleners en dokters.  

Ik ben echt dankbaar en blij voor hun steun. Het is heel fijn als iemand zo de tijd voor je neemt en uit eigen ervaring weet hoe het is om ziek te zijn. Als ik weer opknap kom ik het team van BK heel graag versterken. Ik heb gezien dat hulp voor zieke patiënten erg hard nodig is en ook dat het echt een uniek concept is. Ik gun deze zorg en begeleiding aan alle zieke patiënten in ons land.