Liselotte

Begrepen Klachten kwam op mijn pad in het einde van 2022. Ik was nog steeds op zoek naar hulp, naar meer verklaring van mijn klachten. Ik was op dat moment al 9 jaar ziek, met constante medische en psychische hulp. Maar beter ging het helaas niet. Ik was altijd eenzaam opzoek naar meer antwoorden.

Begrepen Klachten heeft mij de support gegeven die ik altijd al nodig had. De erkenning dat ik ziek was; ik heb jaren gerouwd maar deze erkenning heeft mij veel rust gegeven. Na het bespreken heb ik meerdere adviezen opgevolgd en ben uiteindelijk bij de cardioloog uitgekomen. Hier heb ik mijn diagnose gehad, en sindsdien ben ik zoveel sterker en sta ik meer in het leven. Mijn lichaam is uit de vechtmodus na 10 jaar. En ik ben weer langzamerhand aan het opbouwen naar het leven wat ik zou willen.

Zonder Begrepen Klachten, met Susanne en Marlies, had ik hier nooit gestaan. Iemand die naast je staat met kennis, naast mijn angst voor artsen staat. Ik voelde mij voor het eerst helemaal gehoord en begrepen. Niks was ‘gek’ en niks werd aan de kant geschoven. Ik heb de grip op het leven weer terug, ik studeer weer en ben fysiek aan de slag. Ik ben ontzettend dankbaar voor wat Begrepen Klachten doet en kan leveren!”