VRAGENLIJST - PATIENTENERVARINGEN

 

BEGREPEN KLACHTEN

Wij adviseren en ondersteunen patiënten met (onvoldoende verklaarde) lichamelijke klachten als vermoeidheid, pijn en inspanningsintolerantie. Om dit zo goed mogelijk te doen, leren wij graag van de ervaringen van andere patiënten. 
Om patiënten goed te kunnen verwijzen zijn wij vooral nog op zoek naar namen van zorgverleners (artsen, fysiotherapeuten, centra, psychologen etc) waar u een positieve ervaring mee heeft. 

DOELGROEP

* Patiënten die de laatste 10 jaar zorg hebben gehad/hulp hebben gezocht voor klachten als vermoeidheid, inspanningsintolerantie en/of pijnklachten
* Patiënten met diagnoses die nog niet zijn opgehelderd of patiënten bij wie onverklaarde klachten toch nog een verklaring hebben gekregen.

* SOLK, ME/CVS, fibromyalgie, vitamine B12 deficiëntie, Qkoorts, long COVID, hypermobiliteit, MS, mitochondriale ziekten, Lyme, DVN, postsepsis, PDS etc.

 

PRIVACY
* We verzamelen gegevens om ervaringen in kaart te brengen en om de zorg te verbeteren
* De gegevens worden door ons verwerkt en bewaard in overeenstemming met de AVG.
* <16 jaar? Vraag eerst toestemming aan je ouders
* Wij gebruiken de site van Jouwweb voor het verzamelen van gegevens, meer informatie vindt u in mijn privacy verklaring:

MEER INFORMATIE:
www.begrepenklachten.nl
info@begrepenklachten.nl
Vindt u het prettiger om uw verhaal of een toelichting te doen via mail, dan mag dat ook!

VRAGENLIJST

Door op "akkoord" te klikken gaat uw akkoord met het verstrekken van enkele gegevens, die volledig anoniem zullen worden verwerkt.
Vragen die u niet wilt of kunt beantwoorden mag u overslaan.

Opmerking voorafgaand aan de volgende 2 vragen: Als u dat weet, zijn naam en plaats van zorgverleners erg handig. Ik gebruik deze informatie om patienten goed te kunnen verwijzen, maar zal niets openbaar publiceren.